shape
shape

E-Book 3 Langkah Atasi Masalah Anak Tidak Lancar & Tidak Boleh Membaca

PANDUAN KHAS IBUBAPA ATASI MASALAH ANAK LAMBAT & TIDAK BOLEH MEMBACA

e-Book : 3 Langkah Atasi Masalah Anak Lambat & Tidak Boleh Membaca

“Lagi lambat anak boleh membaca, lagi bertambah menebal ‘inferiority complex’ dalam kejiwaan anak-anak”
~ Uncle Zahari ~
(Penyelidik Sistem Cahayaku)

Macam Buat Magic Kot!

5/5

“Cikgu Cahaya buat MAGICAL kot! Masa sesi saringan dia tak boleh baca muka surat 15. Macam tak percaya, saya baru duduk sekejap tak sampai 5 minit je Cikgu dah panggil semula. Anak saya 9 tahun tadi dah boleh baca muka surat 15 tu. Sebelum ni dia tak boleh baca 3 suku kata”

Puan Linda, Kajang

5 Minit Je Proven Result!

5/5

“Sebelum ini anak saya yang 5 tahun tak boleh baca A-E-I-O-U, dalam masa 5 minit cikgu panggil balik resultnya amat memeranjatkan. Begitu juga anak saya yang 9 dan 10 tahun sebelum ini ada perkataan yang tak boleh baca. Saya rekemen sangat hantar anak-anak belajar di sini!”

Encik Jibril, BCH Rawang

Apa Kandungan e-Book Ini?

01

Tanda Aras

Ketahui tanda aras anak betul lancar dan mahir membaca dan mengeja bukan hanya baca suku kata sahaja

02

Ketahui Langkah

Ketahui langkah-langkah yang perlu diambil untuk kenalpasti masalah utama dari dalam atau luar

03

Kenali Teknik

Kenali teknik belajar membaca yang digunakan & tempoh masa tentukan Teknik Membaca yang sesuai

04

Pelajari Karakter

Kenali jenis-jenis karakter 'special' serta ciri-cirinya secara fizikal dan perbuatan untuk dfahami pada diri anak

Pra-Kata Penulis !

“Sejak tahun 1998, saya & Uncle Zahari (suami a.k.a Penyelidik Cahayaku) sudah bergelumang dalam diri anak-anak untuk selesaikan masalah tidak lancar dan tidak boleh membaca bukan sahaja anak-anak yang normal malah istimewa juga.”

“Perkongsian ini adalah hasil tinjauan dan pengalaman sebenar yang bukan sekadar teori selama lebih 33 tahun dalam membantu anak-anak belajar membaca.”

Aunty Chahaya

Chahaya Abdul Manan

Pereka Konsep & Penulis Sistem Cahayaku

Apa Yang Unik Dalam e-Book ini?

KENALI KARAKTER

Kenali pattern dalam diri mereka dan gunakan pattern untuk mengajar mereka membaca​

Dapatkan E-Book ini secara PERCUMA selagi tawaran dibuka !

Tawaran bakal tamat pada bila-bila masa.